Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Dostojanstva (digniteti) planeta

Postoji 5 dostojanstava planeta: sedište, egzaltacija, izgon, pad i peregrin. Planeta u sedištu (znaku svog sedišta) na najdirektniji i najprirodniji način može izraziti svoja osnovna svojstva. Npr. Mars u Ovnu. Prva asocijacija na Mars je snaga, i to ona sirova snaga, koja ne misli i ne oseća, a na znak Ovna - borba ili sport. Dakle, u znaku Ovna Mars najjače sija. Sa druge strane, Mars u znaku svog izgona, Biku ili Vagi, ne može ispoljiti svoje tipične osobine, već je modifikovan Venerinim svojstvima. Ali, to nipošto ne znači da je planeta u sedištu ili izgonu obavezno pozitivna, odnosno negativna. Izgon samo označava da planeta nije u svom sedištu, već je u znaku koji je preko puta znaka njegovog sedišta. Drugim rečima, Mars živi u Ulici crvenih kuća, br. 1, a kako će se ponašati kod prijatelja ili na "neprijateljskom" terenu, zavisi samo od njega.
U tom smislu, Mars u Ovnu može simbolizovati vojnika koji, po naredjenju, bez razmisljanja ili osećaja srlja u borbu, dok bi Mars u Blizancima ili Vagi, već dao stratega, koji promišljeno prolazi kroz prepreke i diplomatski savladava neprijatelja ili rešava sporna pitanja. Isto tako, Veneru u Biku ili Vagi možemo uporediti sa boginjom Afroditom, koja, svesna svoje lepote i šarma, ne mari za suparnice i lomi muška srca, dok bi Veneru u Ovnu ili Škorpiji mogli uporediti sa ženom koja je prevazišla svoj ženski ego i celu sebe daje muškarcu koga voli.

Mars u Vagi ili Biku može biti izrazito agresivan i isfrustriran, a Venera u Škorpiji izrazito sumnjičava, zatvorena i nesvesna svoje vrednosti ili, pak, preterano strastvena i ljubomorna. Naravno, većina muškaraca želi kraj sebe strastvenu ženu, ali ona neće prijati baš svakom muškarcu ukoliko je ekstremno emotivna, strastvena i posesivna. Medjutim, ako žena s Venerom u Škorpiji upozna muškarca sa Marsom u Biku ili Vagi, onda se može reći da je u pitanju idealna ljubavna kombinacija, jer će oni sve učiniti jedno za drugo. Još ako taj muškarac ima Veneru u Biku, Vagi ili Ribama, a ta žena Mars u Ovnu ili Jarcu, onda sreći nema kraja.

Jako je važno kako koristimo ono što nam je natalom dato, a isto tako je važno znati da je svaka osoba na ovom svetu deo ljubavnog i društvenog poretka, te da svako ima svoje mesto pod suncem. Imamo puno pravo na ljubav, brak, posao i društveni život i to baš takvi kakvi jesmo, pod jednim jedinim uslovom - da smo dobri.