Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Mesec i Sunce - kako izražavamo sopstveni identitet i osećanja?

Za razliku od Venere i Marsa koji pokazuju kakav je naš pogled na ljubav prema suprotnom polu, kakvi smo kao seksualni partneri i kakve partnere privlačimo, Mesec i Sunce govore o onim delovima naše ličnosti zahvaljujući kojima smo u stanju sagledati mnogo šire principe našeg postojanja. Ako Mars i Venera govore o načinu na koji stvaramo svet oko sebe, odnosno o našim kreativnim potencijalima, bilo kroz seks, stvaranje novog života ili umetnost, Sunce i Mesec govore o načinu na koji taj svet negujemo i na koji ga usmeravamo. Moglo bi se reći da Mars i Venera predstavljaju onaj početni impuls iz kojeg sve nastaje, a Sunce i Mesec ono sto svemu daje identitet i emocionalnu obojenost.

Potrebe i način izražavanja vašeg Sunca i Meseca biće raznovrsne u zavisnosti od toga od kakvog su elementa i kvaliteta sačinjeni, kojem znaku pripadaju, kao i od toga kojim kućama vladaju i u kojima se nalaze i, najzad, kako su aspektovani.

Tako, Sunce u Jarcu ne može istinski živeti ako nema jasno odredjeni cilj koji, po svaku cenu, mora ostvariti (ono mora imati opipljive, gotove produkte svojih zamisli u svojim rukama) i to tako što će pokušati da dostigne vrhunac sopstvene ličnosti, a ukoliko se to Sunce nalazi u 4. kući, taj vrhunac će svakako biti porodica, država ili, pak, privatni posao. Takodje, ako takvo Sunce ima izazovne aspekte, izvesno je da će u odredjenim segmentima svog života natus imati odredjene prepreke. Naravno, prilikom sinteze horoskopa potrebno je posmatrati sve aspekte Sunca da bi se videlo u kojoj meri će ono na svom putu biti ometeno.

Sunce u Blizancima, budući da je sačinjeno od promenljivog vazduha, neće u potpunosti moći da ostvari svoj identitet i svoje ja bez razmišljanja, učenja, pisanja, čitanja i komunikacije s drugima. Ovom Suncu potrebno je mnogo mentalne aktivnosti da bi se osećalo živim. Ako je, medjutim, to Sunce u 12. kući osoba će biti povučenija nego što je za Blizance uobičajeno, može imati dosta tajnih prijatelja, mogu je privlačiti udaljeni krajevi naše planete, ali je ovakva osoba uglavnom humanista i mirotvorac, spremna da pomogne svakom kome je pomoć potrebna, i to razgovorom, savetima, pa čak i dodirom, i to najčešće zagrljajem.
S druge strane, duša osobe s Mesecom u Jarcu biće Saturnovski obojena. Osobe s ovim Mesecom delovaće hladne i daleke, a takve će biti i njihove nesvesne reakcije. Na prvi pogled može se učiniti da su njihova ljubav i briga sve samo ne to, jer će vas ove osobe neprestano spuštati na zemlju, ukazujući vam da životna realnost ume biti i te kako surova. One nas uče da u životu treba biti krajnje oprezan, strpljiv i fokusiran, da bi se došlo do željenih rezultata. Mesec u Jarcu zahtevaće red, rad i disciplinu, ne ostavljajući puno prostora životnim zadovoljstvima.

Osobe s Mesecom u Ovnu biće ekstremno brze, borbene, hrabre i iskrene. I brinuće, učeći vas pomenutim osobinama. S obzirom na urođene liderske sposobnosti, najčešće će težiti da budu glavne u svemu, ne pitajući nikoga za savet. Ali, ako su pozitivno usmerene treba ih pustiti da budu to što jesu. Ove osobe ne podnose fizički spore ljude, kao ni one koje su sklone negativnom načinu razmišljanja. Sa njima nema odmora. Stvorene su za vojsku i policiju, kao i za sport. Kreativne su i pune ideja, a realizaciju ostavljaju drugima. Medjutim, ako je Mesec u Ovnu u 7. kući, natus će biti sklon diplomatiji, a najčešće će delovati na polju (društvenih) odnosa.

Egzaltirani Mesec u Biku brinuće nežno, neodoljivo i dodirom. Izrazito čulna, kad vas osoba sa ovim Mesecom zagrli, pa čak i dotakne za ruku, znajte da deluje svojim Mesecom i da je, najčešće, iskrena. Ove osobe reagovaće sigurno i sporo. Delovaće mirno i stabilno, sve dok ih neko ne isprovocira. Tada možete očekivati vulkansku erupciju negativnih emocija. Uživaće u hrani, piću, seksu i prirodi. Želeće veliku porodicu, sa puno dece. Ako se ovaj Mesec zatekne u 1. kući, natus će biti preduzimljiviji, borbeniji i temperamentniji nego što bi to bio da mu je Mesec, npr. u 6. ili 12. kući.

Prema tome, svaki znak svojim elementom, kvalitetom, položajem u kući i aspektima ima svoje prednosti i svoje mane. Čak i protočni aspekti imaju svoje nedostatke. Ponekad se može desiti da se osobe sa oštećenim Suncem ostvare u životu, ne osvrćući se previše na sopstveni ego. Dakle, jako je važno da li negujete svoje dobre ili loše osobine. Astrolog može da vam pomogne u rasvetljavanju istih, a na vama je da izaberete šta ćete od svega toga iskoristiti.