Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Muškarac Škorpion

Strastven, intenzivan, magičan... Već na prvi pogled osetićete tu strast, koju će odati pre svega njegov prodorni pogled. Zato često nosi tamne naočare. Ali, strast je karakteristična za sve što on radi. Ne samo za ljubavne odnose. Bilo da se zalaže za bolje društvo, za očuvanje životne sredine, za bilo koju svoju ideju, bilo da sluša muziku ili prati omiljeni fudbalski tim - on će svemu pristupiti posvećeno, uživljeno, pomalo dramatično, ali iskreno i do srži.

Pomenusmo ljubav. Hm.. Šta je to ljubav. Škorpion ne zna. Ali, on ni ne želi to da zna. On, jednostavno, oseća. Iako je opterećen seksom, emocija je za njega vrlo važna (ne zaboravite da je Škorpija vodeni znak). Vodjenje ljubavi sa muškarcem Škorpionom je sakrament, dodiri su mu nežni, ali usijani, a to iskustvo nikada nećete zaboraviti. Za njega je intima nešto čemu se ceo i do kraja prepušta, pa bilo da se radi o avanturi ili seksu sa stalnim partnerom. Ipak, ma koliko avantura imao, on, zapravo, neprestano žudi za ljubavlju, dubokom, večnom, koju malo koja dama (čak i ona najosećajnija) može da mu priušti. I zato, njemu fizički izgled nije toliko važan, koliko osećaj da nekoga može zauvek da želi i voli, isto tako jako, kao i na samom početku veze.

Pa, iako žudi za ljubavlju i izgara kada je zaljubljen, izgledaće hladan kao led - bezizražajnog lica bez mimike i pokretima koji ni po čemu ne odaju da svakog trenutka može da eksplodira. I to ne bilo kako. Muškarac Plutonac je atomska bomba! I kralj samokontrole. No, nemojte da vas to zavara. On vas tajno prati i zna sve o vama, jer želi dobro da ispita teren pre nego što se upusti u strastvenu ljubavnu vezu. On nije plašljiv, njega ne plaši čak ni smrt, jer on dobro poznaje tajnu života i smrti. Nije čak ni nesiguran, on dobro zna ko je, šta je i kakav je. On, prosto, ne želi da bude povredjen. Ustvari, on ne želi da izgubi! Jer, Škorpije ne gube - one samo pobedjuju. I ono što su naumile ostvariće. Kad-tad. Neće dozvoliti da mu iskliznete iz naručja. A čak i da ne uspe da vas osvoji, urezaće vam tragove na duši za ceo život i posle iskustva sa njim, makar to bilo i površno poznanstvo, više ništa neće biti isto...

Ako želite da saznate njegove tajne, zagledajte mu se u oči. Ali, pazite - one su toliko prodorne i hipnotičke, da njihov ubod može da vas zaboli i momentalno ogoli. One prodiru toliko duboko, a elektricitet njegovog tela i duha koji osećate dok je pored vas apsorbuje vaše srce lagano i sigurno, tako da retko koja dama može da mu odoli. Ako ste strastveni kao i on, umećete da se nosite sa tim. Ali ako niste - ne igrajte se sa vatrom!

Važno je napomenuti i da je muškarac Škorpion (kao i žena Škorpija) izuzetno ljubomoran. Ne prašta ni najmanji flert, a kamoli prevaru. Ipak, držaće vas kao malo vode na dlanu i biti nežan, iskren i strastven, tako da verovatno nežete ni poželeti da pobegnete iz njegovih kandži. I od otrovnog repa. Zatrovaće vas, ali nećete ni poželeti da primite protiv-otrov nekog drugog muškarca. Što biste bili sa nekim ko vam laska, a površno vas voli, kad pored sebe imate snažnog, osećajnog i vernog muškarca, koji je spreman da umre za vas, ali i danima, kao pas, bdi nad vama, kada ste bolesni. Baš kao pravi Romeo.