Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

"I Heard Love Is Blind"

Prema intenzitetu i trajnosti (mada ne, uvek, i po kvalitetu, iako intenzitet ljubavi najčešće za pratioca ima razumevanje), ljubavi se mogu rangirati na sledeći način:

1. Roditeljska (Mesec)

2. Partnerska (Pluton)

3. Porodična (Mesec)

4. Opšteljudska (Neptun)

5. Prijateljska, intelektualna (Merkur/Uran)

6. Poslovna, formalna, intelektualna, romantična (Venera)

7. Usputna, površna (Mars)

Kao što vidite, ono što primarno odredjuje ljubav jesu planete instinkta i emocija, a to su Mesec, Pluton i Neptun. Najjača ljubav je ona koju osećamo prema sopstvenom detetu (Mesec), a tik iza nje su ljubav prema partneru (Pluton) i ljubav prema čovečanstvu (Neptun). Sve ove ljubavi bazirane su na emotivnim odnosima, koji se ne mogu racionalno objasniti.

Što se tiče prijateljske ljubavi, ona nije toliko snažna, jer je bazirana na humanosti (Merkur i Uran), odnosno na našoj svesnoj, racionalnoj odluci da nekome pomognemo ili ne, a kada je u pitanju, pak, poslovna ljubav, ona se zasniva na lepoti uzajamnosti i diplomatije izmedju obe strane.

Naravno, u sve nabrojane vrste ljubavi upletene su i ostale planete - i poslovni partner nam može biti drag, kao što i erotski partner može biti svesno odabran. Štaviše, da bi partneri počeli žestoko da se vole, u 8. kući, tj. da bi se prepustili emocijama koje osećaju jedno prema drugom, neophodno je da se, pre svega, poštuju i da imaju dobru komunikaciju. Ipak, ono što primarno odredjuje ljubav, jesu emocije.

Pluton je planeta emocija medju erotskim partnerima. On želi sve ili ništa u odnosu, jer je Pluton planeta ekstrema. Uzeće vam dušu, a da nećete ni primetiti, a vaše je samo da odlučite da li će to biti na lep ili na bolan način. Drugim rečima, Pluton razmišlja ovako:

- Ako me voliš - voleću te 5 puta više.

- Ako me poštuješ - poštovaću te 5 puta više.

- Ako si ravnodušan - biću 5 puta ravnodušniji.

- Ako me povrediš - vratiću ti petostruko.

Sa Plutonom je, dakle, najbolje postupati iskreno, a ispravno. Nikome nije u interesu da se zamera Plutonu. Pluton je planeta emocija, a on emocije shvata krajnje ozbiljno. To nije planeta Duha, poput Sunca ili Jupitera - Pluton ne zna za šalu.

Upravo stoga je svaka, plutonski obojena ljubav, lepa, strastvena, duboka i slepa (što bi se reklo - prava), ili bolna i iscrpljujuća.

I zato, izaberite najbolje za sebe! Izaberite ono o čemu svi podjednako sanjaju. Izaberite slobodu, veću od one koju sada zovete Slobodom. Slobodu osvešćivanja i ispoljavanja sopstvenih emocija! Izaberite Ljubav!

Jer, vi to zaslužujete!