Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Aspekti Plutona

Pluton (kao viša oktava Marsa) je planeta ogromne moći, snage, energije, sile koja transformiše i radja nesto novo ili uništava. Nešto poput čistilišta. I on, dakle, kao i sve druge planete, može biti i pozitivan i negativan. Baš kao što u bajkama postoje dobre i zle vile, tako i Pluton može biti iskorišćen na produktivan i na destruktivan način. Naravno, niko od nas nije potpuno zao ili potpuno dobar, osim ako nije tipičan Plutonac (čak i on ima svoju mračnu stranu,koju mora rasvetliti), ali je vrlo važno da radimo na tome da postanemo bolji. Pluton je, dakle, ona primarna pokretačka energija koja se nalazi u najdubljim slojevima našeg bića i zato je jako, jako važno čime je motivisana. Kuća u kojoj vam se nalazi Pluton i planete koje aspektuje su vam, bili vi toga svesni ili ne, veoma važni.

Ukoliko su aspekti vašeg Plutona loši (mada ja više volim da koristim atribut "izazovni"), recimo sa Merkurom, to vam je kao u sledećem dijalogu (u njemu je Pluton najpre pozitivan, a Merkur negativan, a potom je obrnuto):

Pluton: "Dečko, prekoračili ste brzinu i vozili ste u pijanom stanju. Moram da vam oduzmem vozačku dozvolu!"
Merkur: "Ma dajte, nemojte tako. Nisam prekoračio brzinu. Vaši uredjaji sigurno nisu ispravni!"
Pluton: "Dajte mi vašu vozačku dozvolu!"
Merkur: "Ali, ja zaista nisam prekoračio brzinu! Mora da ste negde pogrešili... Uostalom, na ovom putu je dozvoljena brzina 20, što je van pameti. Nije ovaj put toliko opasan da bi se vozilo tako sporo. Ako u obzir uzmemo sve faktore....."

Pluton: "Dečko, hoces li ti malo i batine?!"
Merkur: "Oooo, pa gospodine, vi ne samo što ste nekulturni, već ste i nasilni!"
Pluton ćuti.
Merkur: "Policajac. pa primitivan. Ovo dosad nisam registrovao. Jeste li vi čuli za reč "diplomatija"? Haha... moraću ovo da ispričam svim svojim prijateljima!"
Ovo je samo gruba slika unutrašnjeg dijaloga pojedinca s lošim aspektom Plutona. Naravno, vrlo je važno kako su ove planete pozicionirane po znaku i kući, da li su "oštećene" jos nekom planetom i, pre svega, da li su glavni nosioci jedne duše (vladari podznaka,Sunca, Meseca i sl). A što je najvažnije, mnogo toga, kao što rekoh, odredjuje motiv delovanja obe planete. Ukoliko je uticaj Plutona pozitivan, Merkur MORA da mu se povinuje. Ukoliko nije, nastaje konflikt, pre svega na psihološkom nivou, a potom i na spoljašnjem. Zato je jako važno sve svoje negativne aspekte usmeriti u pozitivnom pravcu. Kvadrati i opozicije kriju ogromnu energiju i ako se iskoriste kako treba, rezultati su fascinantni! Uostalom, da su ovi aspekti negativni, mi u svojim natalnim kartama ne bismo imali kvadrate i opozicije na osama ASC-DC-IC-MC. Čovek nosi svoj krst, ali to ne znači da treba da bude rastrzan između sebe, drugih, karijere i porodice, već da treba da ove delove harmonizuje i ujedini u celinu.