Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Sulejman Veličanstveni - čudo od čoveka

Kada vole, Pluton ili Škorpija zaista vole. Poslednjih meseci svi smo oduševljeni pojavom i ličnošću Sulejmana Veličanstvenog, a da li ste znali da je on bio Škorpija, odnosno, da je imao Sunce u Škorpiji i to u konjukciji sa Plutonom?! A njegova (zvanična, zakonska) žena, sultanija Hurem, jasno se vidi u njegovom horoskopu. Sulejman ima Mesec u Škorpiji, u konjukciji sa svojim Suncem, a izmedju njih je smešten Pluton, što ukazuje na probleme koje će imati, ali i na dubinu njihovog odnosa. Venera mu je, pak, u Vagi u konjukciji sa Jupiterom, što simboliše princezu. Jasno je da je njegova supruga bila žena tipa Vaga-Škorpija, dakle, jedna moćna Vaga, odnosno jedna tipična Venera, uporna i strastvena, i da je, pored čoveka kao što je Sulejman, lako mogla učiniti da pored svih ostalih žena, baš ona bude izabranica njegovog srca. I ne samo to: uspela je da transformiše čitav svet, da pobije čitave ondašnje filozofije, rušeći, zajedno sa svojim mužem, tradiciju harema. Ne zaboravite da je Pluton planeta emocija, a Škorpija ženski vodeni znak. Očigledno je da su emocije učinile svoje. Naravno, kada se posmatraju pojedinačni aspekti, mora se uzeti u obzir i cela natalna karta. Sulejman Veličanstveni nije imao niti jedan loš aspekt! No, bezobzira na to, samo od nas, najzad, zavisi da li ćemo svoje planete usmeriti u pozitivnom ili negativnom smeru. Jer, naklonost boga ne dokazuje se nasiljem. Pogotovo ako znamo da svako od nas ima i pregršt vrlina. I ako znamo da svaki naš korak svakog trenutka stvara karmu koju ćemo jednom morati otplatiti.