Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Iskušenja Plutona

Pluton deluje veoma duboko. On je u stanju da vam da ogromno materijalno bogatstvo, kako bi video da li ste dovoljno hrabri da se sa time nosite i da li ste vredni svega toga, pa ako proceni da to nije slucaj, pustiće vas da ostanete bez ičega, takodje vas testirajući i radikalno transformišući. Posle njega, više ništa i niko ne može biti isto. Znate onu: "Dajte ili oduzmite čoveku sve i videćete kakva mu je suština"? Ovu izreku je zasigurno smislio nečiji Pluton i, verujte, nije pogrešio.