Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Pluton - to sam ja

Ratovi su oduvek bili znak da ste uvredili plutonski princip. Svaku planetu moramo poštovati, pa tako i njega. Mnogi ljudi greše, zanemarujući ovu planetu i moć koju ona nosi u sebi, usled čega dolazi do polarizacije ličnosti. Ono što je u dubokom nesvesnom, ono što je osenčeno, pa i ono što je u dubokom nesvesnom negativno odbacuje se, a prihvata se samo ono što je dobro i pozitivno. Polarizacije se, na spoljašnjem (mada, najpre na unutrašnjem) planu dogodila u protekloj eri Riba. Neptun je od nas zahtevao da budemo božanska bića, koja će duboko u sebe potiskivati sve nemire, poroke, pa čak i želje koji su sasvim svojstvene čoveku, kao biću Boga i prirode. Čovek je morao da živi u večnom miru, odričući se svega onoga što predstavlja potencijalnu opasnost, a to su, paradoksalno, čovekove istinske potrebe. Jer, Neptun predstavlja idealizovanu, uzvišenu ljubav, koja trpi sve, dok su mu telo, materija, pa čak i smrt, sasvim strani. Pluton, sa druge strane, predstavlja onaj složeni lavirint čovekove duše, koji bismo mogli nazvati Neptunovim antipodom. I na ovom nivou, čovek je u dilemi: da li da služi sebi i čovečanstvu ili da postane destruktivan. Ali Neptun, bilo da do nas dopire na pozitivan ili negativan način, uvek dovodi dovodi do odredjene idealizacije sveta, Pluton gleda očima smrti i, vodjen jakim emocionalnim porivima, učiniće sve da do smrti ne dodje, bilo na pozitivan, bilo na negativan način. Ali, nemojte ga zloupotrebljavati, nemojte živeti njegovu senku. Uživajte u njegovim blagodetima. Tek tada ćete shvatiti šta, ustvari, znači biti moćan. Jer "Pluton je najsnažnija sila dobra i zla. U grčkoj mitologiji bio je Bog podzemnog sveta, sveta u koji zrak Sunca nikada ne prodire, sveta okruženog obiljem bledog cveća i sa pet reka smrti: rekom Stiks, rekom Naricanja, rekom Žalosti, Ognjenom i Mračnom rekom. Ove reke su sve zemaljsko odnosile u nepovratni zaborav, upravo onako kako će svako od nas, sa malo jačim elementima Škorpije, u zaborav poslati i onog koga je do juče smrtno voleo, ukoliko ga izda. Ime Pluton izvedeno je iz grčke reči ploutos koja znači bogatstvo, pa Pluton simboliše i rezervoar našeg najvećeg bogatstva, jer na njegovim najvećim dubinama možemo pronaći ogromnu snagu koja nas, ukoliko smo disciplinovani i strpljivi, može preobraziti i vinuti u neslućene visine..."

Pluton je, dakle, tu, ne da bi u nama probudio čudovište, već, naprotiv, da bi nam dao snagu i hrabrost da se sa čudovištem obračunamo. Ukoliko budemo potiskivali energiju Plutona, imamo velike šanse, ne samo da se u svom okruženju suočimo sa čudovištima, već da čudovišni i sami postanemo. Najzad, tek kada predjemo reku, odnosno kada prodjemo kroz testove Plutona, možemo dostići Boga, u pravom i punom smislu te reči. Npr, kada čujemo za nasilje, osudjujemo ga, a kada to isto nasilje sami doživimo, bivamo pobedjeni, uprkos tome što smo bili toliko dobri, umesto da se hrabro i otvoreno obračunamo sa njim. Zaljubljeni parovi često startuju sa neptunovskim zanosom, ali padaju u 8. kući zodijaka. Ne kažem da je loše zaljubiti se, ponekad je dobro i razići se, ali bilo bi korisno pravovremeno i oprezno ispuštati tu kompresovanu plutonsku energiju. Vodjenje ljubavi je idealan način za tako nešto, ali šta kada erotski naboj počne da jenjava? Nije zgoreg da pre toga, ali pažljivo i diplomatski (ne zaboravite da venerijanska, 7. kuća prethodi Plutonovoj 8.) nazovete stvari pravim imenom, tj. da kažete partneru šta je ono što vas zaista tišti ili da mu uputite kritiku ako greši, jer Pluton traži iskrenost. Ako, pod izgovorom lažne ljubavi, budete prihvatili partnera takvog kakav jeste, samo da biste ga odveli u krevet, nezadovoljstvo u vama će se gomilati, a erupcija negativnih emocija dovešće do vašeg kraja! Nezadovoljstvo će osetiti i partner, pa će utehu potražiti na drugoj strani, ali će vam ipak samo on na kraju biti kriv za sve. Međutim, ukoliko date SVE od sebe, ali na pravi, zreo način, dakle, ne povladjujući partneru, već vašoj ljubavi, imate velike šanse da potrajete duže nego što u ovom trenutku to deluje ostvarivo.