Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Lucifer kao lučonoša

Ne, Pluton nije malefik. Pluton je moć, a način na koji se ona koristi sasvim je druga stvar. Ali, do moći se ne dopire tako lako, jer je ona dobro sakrivena u mračnim odajama naše duše. A sve što je daleko, za većinu je negativno. I zato se mnogi ljudi plaše Plutona. I Saturna, a pogotovo Plutona. Čak i prosečan čovek sa dobrim ili pozitivnim natalom, a pogotovo negativan i afliktovan. Zato će vam ove dve planete u najvećem broju slučajeva ispričati negativne priče u delu zvanom "Vaš život". Ali, vi u njima možete, ali i ne morate učestvovati. A možete i kreirati svoj život onako kako vama odgovara, jer vi ste njegov glavni režiser, scenarista i glumac. Zato je najbolje da ostanete pozitivni i dobri. Iskoristite svoj Merkur, odnosno onaj njegov deo koji je u mitološkom smislu jedini imao pristup podzemnom Hadovom carstvu (Hermes) i napišite najlepšu priču vašeg života. Igrajte se. Unesite epske ili fantastične elemente - budite hrabri Odisej ili Diznijeva Zlatokosa - i uživajte!