Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Venera i Pluton - na samo korak od ljubavi ili smrti

Kada nekog želite, kada osećate da biste sa nekim mogli da vodite ljubav svaki dan, sa tom osobom zasigurno imate kontakt Venere i Marsa, Venere i Sunca, Meseca i Marsa i sl. Ali, kada nekog želite do bola, kada nekog želite tako da ne znate šta ćete sa njim, kada osećate da ste sa tom osobom u mislima i u njenom prisustvu na samoj ivici ludila i na samo korak od toga da je izgubite, kada osećate da je svaka reč u prisustvu te osobe suvišna, a ljubav tako jaka da preti da vas razori, znajte da je tu Pluton umešao svoje nevidljive prstiće...

A put do Boga (9. kuća) vodi kroz seks, patnju ili smrt. Drugim rečima, do Boga se dolazi kroz simboličnu ili fizičku smrt. Ali, mnogi se plaše Plutona, jer - gde je Bog, tu je i najveci strah.

Plutonski seks nije bilo kakav seks, već onaj koji je vrlo blizak smrti. Sigurno ste čuli pesmu: "Somebody that I Used to Know". Dobro su poznati stihovi ove pesme: "...like when you said you felt so happy you could die." Plutonski, nema šta. Upravo zato se mnogi od nas odlučuju za mlake varijante, poput seksa 5. kuće, ali Boga u njoj ne nalaze. Zatim, nakon nekoliko, pa i više, godina, doživljavaju otkrovenje - shvataju da je njihova jedina istina neko koga su odavno izgubili, a jednako ga vole i sada.

Pluton i 8. kuća predstavljaju sve one prekretnice u našem životu, kao što su rađanje, svadba, poradjanje, smrt. Slično je i sa Neptunom, s tim što Neptun predstavlja transcendiranu univerzalnu ljubav, tako da su svi oni koji misle da vole nekog s kim nisu zapravo, a sa strane imaju "nevažne avanture" dotakli samo delić Neptunove senke. Kao i oni koji bi da se odreknu svega ovozemaljskog, da bi služili čovečanstvu, poput istinskih duhovnih vođa, kao što je bio Isus, koji je sam i sav Neptun! Ipak, Isus je samo "prevedeni" Neptun. Čak i oni tipičniji Neptunovci pate, jer ostali delovi njihove ličnosti vape za svojim drugim polovinama. Ako ste, makar i donekle, uspeli da probudite neptunovsku stranu vaše ličnosti, pišući knjige, saosećajući sa siromašnima ili kroz bezuslovnu ljubav prema svojoj deci, a preskočili ste Plutona, najlepše vas molim da se vratite pet nivoa ispod i da zaronite u svoju reku. Ustvari, ovo nije molba, ovo je upozorenje, jer će ta reka probiti vaše ustave kad-tad! A to može biti prava katastrofa...

Ne mislim da medju vama ima mnogo onih koji bar jednom u životu nisu dotakli (sopstveno) dno, iako sam gotovo ubedjena da je to iskustvo bilo zastrašujuće. Na stranu slučajevi gubitka roditelja, dece i/ili slični, tada se (iako i to ima svoju svrhu) treba dobro isplakati, ali pokušajte da sagledate i odživite Plutonove pozitivne aspekte ili da se, makar, ne predajete u stresnim situacijama.

Jer, na nivou Plutona i 8. kuće često se dešava da ustuknemo. Pluton od nas traži da izgubimo identitet, da se odreknemo razuma i ega i da se bezrezervno stopimo sa partnerom - ne zaboravite da je Pluton interpersonalan. Ako to ne učinimo, doći će do razdvajanja. Štaviše, Pluton nas asimiluje kao ni jedna druga planeta. Medjutim, on ni približno nije tako strašan kao što izgleda. On ne želi da se odričete bilo čega što ste do tada stekli - ako razmislite racionalno, pa čak i egom, shvatićete da je za vas najbolje da mu se prepustite. On samo želi da više ne živite sami za sebe, već da deo duše podarite i vašem partneru. Upravo zato, većina brakova u 8. kući završava razvodom! Zašto li je mnogima od nas lakše da se povuku u patnju i da suzama ispiraju svoje strahove i svoju bol, nego da se prepuste najčistijim, mada i najopasnijim, osećanjima Plutona, misterija je. Čak i za autorku ovog sajta. Istina je da ćemo pateći za našom ljubavlju postati duhovniji nego što smo ikada pre toga sanjali da možemo, ali da li će nas to iskustvo nečemu poučiti? Duboko u nama ostaju zakopane naše najveće ljubavi, dok se mi, rezignirano, potucamo po kafanama ili javnim kućama, mučeći i sebe i druge, i onda, najednom, eto nasilja, eto rata, eto nove tuge...