Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Kada reke polude...

Nikada nemojte bežati od energije vasih planeta, a posebno ne od energije Plutona. Naš poznati astrolog, Goran Milekić, svojevremeno je rekao da ako, npr, budete želeli da se oslobodite svog libida, svoje seksualne zelje, ako budete želeli da je ugušite ili ako na bilo koji način budete sputavali kreativno ispoljavanje plutonske energije, posebno ako u svom horoskopu imate napete aspekte sa ovom planetom, onda će se ta, blokirana, energija preokrenuti u drugom pravcu - poplaviće vam kupatilo, neko će vam sesti na naočare i polomiti ih ili će, pak, zaboraviti na neugašeni pikavac na vašem krevetu, što će izazvati požar u kući itd. Jer, u pozitivnom smislu Pluton simboliše trudnoću i porodjaj, menstruacije, seks (malu smrt) i sve vidove transformacije, a u negativnom - nasilje, ubijanje, rat i prirodnu fizičku smrt.

Pozdrav Onome duhu što isti nudi nam san;

jer mi živimo kao prikaze samo.

I koracima sitnim satovi idu mimo

dana koji je naše istine dan.

Ne poznajući svoje pravo mesto,

delamo ipak iz pobuda pravih.

Antena oseti drhtaj antene često,

i kroz praznu se daljinu javi...

Rilke