Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Pluton - snaga ili slabost

Nemojte brinuti ako imate istaknut Pluton u svojoj karti. Koliko zbog njega možete delovati zastrašujuce po okolinu, toliko vam taj isti Pluton može dati izuzetnu magnetičnost, dubinu osećanja i intuicije, kao i sposobnost prodornosti i prilagođavanja u životu. U gorem slučaju, bićete samo kap u moru Plutonaca koji hodaju ovom planetom i koji čine bar 10-ak procenata ukupnog stanovništva na zemlji.