Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Venera u aspektu s Plutonom

Kada se Pluton nadje u aspektu s Venerom, on pojačava njenu strastvenost. Ali šta to, zapravo, znači? To znači da on pojačava sve što je Venera! Dakle, sve što jedna zemljano-vazdušna (i vodena) Venera jeste, s Plutonom je ustostručeno. Smisao za diplomatiju, pravdu, harmoniju, duhovno slaganje, estetiku, maniri, libido.... Zato ona, kada je takva, može da voli celog života samo jednu osobu.

Prema tome, kada neko kaže: "Osećam ljubav prema putovanjima", to zvuči romantično. Ali kada kaze: "Osećam strast prema putovanjima", to vec ume da uplaši. Ali, nema potrebe. Ako Mars predstavlja snagu i silu da nešto učinimo, realizujemo, da ustanemo, da jedemo, da odemo u grad, da nekom priđemo, a Pluton višu oktavu Marsa, onda je Pluton snaga na kvadrat, snaga koja je moć, snaga koja iz najlepše smrti, npr, vodjenja ljubavi ili poradjanja, stvara novi život. I zato, budite uvereni da je ljubav Venere u Škorpiji, Venere koja je pod vladavinom Marsa i Plutona, ljubav i vernost do smrti, ljubav princeza iz bajki, plodna ljubav koja želi decu (ovo je, inače, karakteristično za sve vodene Venere), ljubav koja je neuništiva. Svaka Venera, na svoj način ume da voli, svaka natalna karta ima svoj Mars i Pluton, ali Venera u Škorpiji ili u dobrim aspektima s Plutonom (pa čak i u lošim), to je ljubav ogromne snage! Jer, Pluton intenzivira sve što dotakne. S Venerom, a budući da su Mars (kao niža oktava Plutona) i Venera osnova musko-ženskih ljubavi, Pluton simboliše ljubav do groba. A slično je i sa Plutonom u Vegi. Ove osobe žele dubinu u odnosima i ništa manje. I zato, ako imate Veneru u Škorpiji ili aspekt vaše Venere s partnerovim Plutonom, volite se. Zato ste se i sreli. Dan, dva, godinu, pet, ceo život, nije važno... Samo se volite. Ustvari, dajte sve od sebe i to najiskrenije što možete, jer to je, zapravo, suština Venere i Plutona. Dati sve, bez zadrške, bez maske, bezobzira koliko će potrajati. Inače ćete večno patiti.
Naravno, svaka energija moze biti zloupotrebljena ili negativno orijentisana, sa svakom se može preterati, čak i ako je protok dobar, tj. ako je dobro integrisana u pojedincu. I naravno, čoveka čini cela natalna karta, a ne samo Venera.

I zato, da biste na pravi način shvatili Škorpiju, a ne samo razmišljali o njenim negativnim stranama, ukrotite, najpre, svoj Mars. I spoznajte, najpre, Mars, Veneru, Mesec, Merkur, Jupiter i, obavezno, Saturn, koji razdvaja nebo i zemlju, vidljivo od nevidljivog, planetu realnosti, umerenosti, samokontrole, skromnosti i srednjeg puta. Ko će vam se naći u nevolji kad osetite da vas ljubav apsorbuje do granice umiranja od sreće ili patnje, ako ne Saturn?