Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Svako ima svoju drugu polovinu (ili više njih)

Ne brinite zbog negativnih aspekata, izgona i padova. Najvažnije kod loših aspekata je da sami sebe ne povređujete i da se ne uzrujavate u stresnim situacijama. Venera u Škorpiji će privući ili one koji je neizmerno obožavaju i koji žele da joj daju sve ili one koji je mrze do ludila. Nema sredine i nema ravnodušnosti. Pluton u Vagi će insistirati na dubini i čistoti odnosa ili će vas ostaviti. Kvadrat Plutona i Venere ili Marsa će privući ili nekog ko je vrlo jakog libida i ko će svoju energiju usmeriti u pozitivnom smeru ili nekog ko je mazohista ili sadista, dakle, destruktivan.