Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Ja imam Mars, a ti? Ali, ja imam i Pluton. I šta je tvoj Mars, spram mog Plutona!

"Brak je sličan smrti, jer malo njih u nj stiže spremno". Ovo je rekao Nikolo Tomazeo i bio je u pravu. Jer Pluton je vatra rodjena u dubokoj vodi. Malo ljudi razume njegove zamršene dubine, koje niti jedna reč ne može da opiše. Dosta njih te dubine ne dosegne ni posle godina i godina čežnje za izgubljenom ljubavlju. A Pluton želi baš to. Sve ili ništa. Kada vas Mars poželi, treba ga malo spustiti na zemlju. Ali, kada vas Pluton poželi, znajte da je krajnje ozbiljan i iskren. On nije došao do tog saznanja na osnovu nekih logičkih zaključaka. Štaviše, on to uopšte nije zaključivao. On oseća. On jednostavno oseća. Kada vas Pluton poželi, nevezano za to da li ste muškarac ili žena, pokažite mu malo svoje Venere. Ona i Pluton su neraskidivi, doživotni par. S Plutonom se u Veneri budi Persefona, dok s Venerom Pluton postaje ostvarenje naših najvećih snova - najverniji, najnežniji i najstrastveniji ljubavnik, koji zauvek ostaje uz nju...