Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Pluton i karma

Kada vas veže Saturn, Uran, Neptun, a pogotovo Pluton, znajte da je u pitanju jaka karmička veza. Ta dubina izmedju partnera koja se oseti već pri prvom susretu i kojoj nisu potrebna objašnjenja, već samo i prosto prepuštanje (u vidu bilo kakvog pozitivnog odnosa), samo je posledica emotivnog naboja koji se nakupio, dok su se partneri tražili kroz godine, decenije, vekove, a možda i milenijume! Otuda ta dubina Plutona, otuda ta zanemelost pred partnerom istog senzibiliteta.