Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Mars i Pluton

Ako Mars simboliše pravog muškarca, odnosno onu energiju kojom rukovode snaga, hrabrost i potreba da se zaštite slabiji, onda je Pluton sve to na kvadrat. Dakle, Mars je vojnik, a Pluton je maršal. Mars je policajac, a Pluton - šef policije. Mars je sportista, a Pluton je trener. Ili još bolje - ministar sporta. Prema tome, ako u svom horoskopu imate Mesec u konjukciji sa Marsom i žena ste, nemojte dozvoliti da budete sa onima koji vas povredjuju, već naprotiv - vaše ljubavi dostojni su samo oni koji vas čuvaju, štite i vole. Isto važi i za muškarce. Sa ovim aspektom, vi ste zaštitnik žena, a ne njihov ugnjetavač. S Plutonom, sve to je dignuto do stepena ključanja, ali i na ovom nivou ljubav rešava sve. Žena koja ima Mesec u konjukciji sa Plutonom prava je srećnica. Sve što treba je - da poželi pravu ljubav!

Mars u aspektu sa Plutonom, a pogotovo u kvadratu, daje ogromnu energiju. Energiju toliko jaku da može da podigne šleper! Koristite je konstruktivno! Vodite ljubav, bavite se sportom, radite po kući, upišite policijsku akademiju...