Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Mesec 90/180 Pluton

I kvadrati i opozicije mogli bi da se uporede sa ključalom vodom u šerpi sa čvrsto zatvorenim poklopcem. Pritisak iznutra je ogroman, a erupcija sasvim prirodna i očekivana, iako se ne zna tačno ni kada će, ni kako ona biti oslobođena. Najčešće haotično i onda kada ni sam kuvar (osim ako nije profesionalac) to ne očekuje. Ekspres lonac bi bio idealna metafora za kreativno korišćenje energije planeta koje su u aspektu, posebno izazovnom. I zato, kvadrati i opozicije energije planeta koje su u ovim aspektima čine napetim i preuveličavaju ih. Ako neko, npr, ima Mars u izazovnom aspektu sa Plutonom, radi se o osobi izuzetne snage, energije i libida, koju samo ekstremni sportovi ili izuzetno izdržljivi ljubavnici mogu podneti i amortizovati, tako da ova energija bude iskorišćena u stvaralačke svrhe. Osoba sa Merkurom u izazovnom aspektu sa Uranom smatra da poseduje natprosečnu inteligenciju, te svako ko je iole prosečnog IQ ne može zadovoljiti njene intelektualne kapacitete. Osoba sa izazovnim aspektom Venere i Urana opsesivno traga za svojom idealnom polovinom, i u seksualnom, i u emotivnom, i u mentalnom, i u moralnom pogledu, te, usled tog traganja, ona najčešće postaje sve samo ne neko ko je i sam idealan. Ova osoba insistira na savršenstvu, ali nije u stanju pružiti ljubav, jer smatra da je niko nije dovoljno vredan. Dakle, energija kvadrata i opozicija jeste velika, ali samo zato što je blokirana i najčešće se radi o pogrešnoj percepciji objektivnog stanja stvari, jer one su mnogo jednostavnije nego što izgledaju. Osoba sa pozitivnim aspektom Venere i Urana biće sasvim zadovoljna partnerom sa kojim je u svakom smislu ispunjena, dok će osoba sa negativnim aspektom ovih dvaju planeta želeti mnogo više od toga.
Isto je i sa aspektom kvadrata ili opozicije Meseca i Plutona. Osoba sa ovim aspektom poseduje intenzivnu saosećajnost koju, najčešće, potiskuje, budući da je u pitanju loš aspekt Plutona i Meseca. Osoba nesumnjivo oseća Plutonove vibracije i to vrlo neposredno, jer je i Mesec planeta duše, odnosno njen najneposredniji kanal za prenošenje sadržaja iz njenih dubljih slojeva. Ipak, sa izazovnim aspektom ove dve planete, osoba je toliko introspektivna, a istovremeno toliko prestravljena onim što vidi na najdubljim nivoima svog bića, da se plutonska energija najčešće oslobadja neočekivano, intenzivno i destruktivno. Pogotovo ako na dnu duše postoje i destruktivni sadržaji koji moraju biti osvešćeni i pročišćeni. No, i sa pozitivnim plutonskim sadržajima osoba ima problema, jer se plaši da ih izrazi, budući da je u pitanju izazovan aspekt. Ipak, sve ono što se prećutkuje, potiskuje i ne odživi, uvek će pronaći put svoje manifestacije u vidu osobina, iskustva ili ljudi koje ova osoba sreće. I u dobrom aspektu Meseca i Plutona, a pogotovo u lošem, osoba će imati problema u odnosima, jer će u svoj život privlačiti emocionalno problematične partnere, koji su samo odraz potisnute plutonske energije, tj. onoga što je u senci natusovog najdubljeg bića. Budući da potiskivanje onog najdubljeg u nama proizvodi određenu frustraciju i inhibiciju za naše normalno funkcionisanje, ne može se ni očekivati da u svoj život privučemo osobe koje će biti odraz našeg kreativnog nesvesnog i svesnog. To su svi oni pozitivni sadržaji, kao što su jake emocije prema određenim osobama ili stvarima koje najviše volimo da radimo, ali i sve one pasije koje su negativne, a osvešćene i transformisane, kao što su nesigurnost, posesivnost, pa čak i mržnja spram svega onoga što je u simbolici Meseca. Tek kada priznamo sebi šta je ono što nas zaista muči, a šta je ono što nas istinski raduje, bićemo na pola puta da plutonsku energiju iskoristimo u pozitivne svrhe. Jer, osvešćivanjem onog što nas muči, mi to istovremeno izbacujemo iz sebe, a osvešćivanjem onog što nas raduje, bivamo spremni da ga i pokažemo.

Pluton je sve ono što je krajnje zlo i krajnje dobro u isto vreme, jer Pluton je planeta emocionalnih krajnosti što se sažimaju u vidu smrti i ponovnog rođenja, a u izazovnom aspektu sa Mesecom emocionalni utisci i reakcije su hiperintenzivni, i stoga je jako važno da osoba sa ovim aspektom u svakom momentu bude svesna svojih najdubljih osećanja, kako bi ih na vreme osvestila i preusmerila na suze, pisanje, umetnost, razgovor ili ljubav prema onima koje voli. Istovremeno, ona mora biti svesna da je posesivnost, bilo prema sebi, bilo prema drugima (a koja, najčešće, potiče od negativne ženske figure u našem najranijem detinjstvu, kao i od arhetipskih drštvenih predstava) osobina koja je samo vraća začaranom krugu, te da se niko i ništa ne treba i ne može kontrolisati, kao i to da ne postoje sasvim savršeni odnosi i ljudi. Ukoliko je osoba opuštena i ukoliko dozvoli svom najdubljem JA da ga vodi u pozitivnom smeru, onda će se ono potruditi da to zaista tako i bude. Pluton je daleka planeta koja život čini nepredvidivim i, često, nepodnošljivim, ali ako stvari posmatramo dugoročnije, naučićemo da je njegova energija vrlo smislena, da uvek postoji neki dublji razlog zašto nam se nešto dešava i da postoji bezbroj načina da plutonsku energiju zauzdamo i upotrebimo konstruktivno, jer njome upravljamo MI, a ne ona nama.