Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

8. kuća i seksualnost

8. kuća horoskopa, između ostalog, pokazuje i fizionomiju naših genitalnih organa, način na koji seksualno reagujemo, kao i naše seksualne navike. Pored znaka kojim počinje vrh 8. kuće i njegovog vladara, o našoj seksualnosti reći će nam i Pluton, kao i planete u Škorpiji. Pa tako, ako neko ima Ovna na vrhu 8. kuće, njegove seksualne reakcije biće brze i trenutne, libido jak, a sam seksualni čin biće snažan i vatren. Osoba neće voleti puno da priča, već će želeti da odmah "pređe na stvar". No, da bismo imali potpuniju sliku seksualnog odnosa, moramo obratiti pažnju šta radi vladar Ovna, Mars, tj. u kojoj je kući, u kojem znaku i kako je aspektovan. Primera radi, ako je Mars u 4. kući, osoba će se najlepše osećati vodeći ljubav u svom domu, a ako je smešten u znak Jarca, znak svoje egzaltacije, uživaće u dugom seksu, ali će biti malo teže ovu osobu dovesti do vrhunca. Ukoliko taj isti Mars ima izazovan aspekt sa Saturnom, frustracija će biti jača, što će osobi dodatno otežavati da se opusti sa partnerom.
Ako osoba ima Blizance na vrhu 8. kuće, u krevet ćete je najlakše i najbrže odvući pričom i dodirima ruke i prstiju. Dakle, ovu osobu stimulišu reči, a u seksu je najčešće brza i nepredvidiva. Ali, ako je Merkur, npr, u Škorpiji, iako brza, ova osoba može ostaviti dubok trag na partnera u seksualnom smislu. Drugim rečima, koitus će biti naizgled površan, ali će ga oba partnera dugo pamtiti. Blizanci na vrhu 8. kuće daće nešto manje genitalne organe, ali ako je u 8. kući, npr, Jupiter, slika genitalija će se bitno promeniti.

Jarac na vrhu 8. kuće govori o osobi koja je seksualno hladnjikava, bar na 1. pogled. Ova osoba je, ustvari, veoma velikih seksualnih apetita, ali je na početku odnosa često suzdržanija nego što je inače. Sve i da su joj Sunce i Venera u Škorpiji, biće potrebno malo vremena da bi se ova osoba opustila i otvorila ka seksu sa partnerom. Ako je Saturn, kao vladar 8. kuće u 3. kući, a u znaku Device, osoba će biti veoma praktična u seksualnom pogledu i prirodno će razumeti telesne potrebe partnera, jer su i Jarac i Devica zemaljski znaci, a seks će često upražnjavati na ulici, u automobilu, u hodnicima zgrada, u komšiluku i sl. Ali, ako Saturn pravi kvadrat na natusovo Sunce, on može biti daleko promišljeniji po pitanju seksa ili, sa druge strane, promiskuitetniji nego što bi inače bio, budući da bi, u tom slučaju, seks predstavljao nadkompenzaciju za manjak samopouzdanja koji osoba oseća.

Ako je Devica na vrhu 8. kuće, natus će veoma voditi računa o higijeni svojih genitalnih organa, a seks, iako će ga želeti i razumeti kao svoju prirodnu potrebu, doći će nešto kasnije, s obzirom da Devicom vlada Merkur. Osobu s Devicom u 8. kući očaraćete inteligencijom, prisutnošću, vernošću, jer ona, iznad svega, želi seksualnu sigurnost. Ako je Merkur, pritom, u 12. kući i u znaku Jarca, osoba neće puno pričati o svojim seksualnim potrebama, ali sigurnost koju ima sa partnerom činjenica je koja će biti sasvim dovoljna da bude redovno seksualno otvorena ka seksu koji tendira da traje. Postavka Merkura u 12. kući može dati i sklonost tajnim seksualnim odnosima, ali i sklonost masturbaciji, te strah od seksa.