Usluge Astro Ascelle

Cena jedne vrste horoskopa (natalni, uporedni, kompozitni, solarni, lunarni, diurnalni, horarni...) ili numerološke karte je 40 evra.

Uplate iz Srbije (u dinarskoj protivrednosti) možete izvršiti na račun broj 275000064041162726, banka "Societe Generale", A.D, Beograd-Zemun. Primalac je Tatjana Jovanović PR, a svrha uplate: Izrada horoskopa. Kao poziv na broj upišite vaš matični broj.

Uplate iz inostranstva možete izvšiti preko Western Union-a, na ime i prezime: Tatjana Jovanović, 11080 Zemun-Beograd, Srbija. Kada izvršite uplatu, pošaljite mi MTCN na imejl (desetocifreni broj koji dobijate prilikom uplate). 

Za bliže informacije pošaljite imejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 064 157 0 597.

 

 

Pluton u Jarcu do 21. januara 2024. godine.

Gde si generacijo? Držiš li se? Da li proživljavaš isto što i ja i da li osećaš i želiš isto što i ja? Ne želim ti reći "Zbogom", jer bi to bio početak našeg kraja. Ili kraj našeg početka... Kako god... Ne želim ti reći "Zbogom", jer znam da ćemo se jednom, od Boga prozvani, ponovo na istom putu naći, da na isti način rešavamo zaostale ili tekuće probleme u istom, ili - svako u svom sektoru. I znam, sećam se... da su nas, kad smo bili deca, učili da budemo dobri i da je to sigurna baza tokom plovidbe životom, te da na ovom svetu dobrota uvek, kao i u nama samima, mora postojati. I zato, verujem u tebe! Verujem da ćemo ovom svetu, gde god se pojavimo, doneti dobro, na isti način na koji je on to činio nama u nekom od mnogobrojnih prošlih života...

I bas ovako, u istom maniru, razmišljaće generacije rodjene sa Plutonom u znaku Jarca. Bezobzira kako će ova planetarna pozicija uticati na neke, manje dobre ljude, oni će imati svoj put. Sa Uranom u Ribama ili u Ovnu, svaka nerealistična pobuna spolja, biće oštro sankcionisana njihovim Plutonom, a svako njihovo revolucionarno delo biće konstruktivno, potpomognuto beskrajnom dobrotom njihovog Neptuna u Ribama ili, isto tako, humanoj Vodoliji. Neptun će biti težišna tačka Plutona i Urana i spoj njihovih eventualnih suprotnosti i sažimaće ih u sebe. Vaspitana na postulatima jupiterovskih i neptunovskih načela, a u jeku akvarijanske ere, nema sumnje da će ova generacija uneti pozitivne promene u sve sfere čovečanstva i da će ovoga puta, baš onako kako je i predvidjeno, na najpozitivniji način, Sin pobediti Oca ili će, u najgorem slučaju, otplatiti dugove neodgovornosti svojih predaka

Neptun u Ribama, kao i Uran u Ribama ili u Ovnu, a u kontekstu ere Vodolije, doneće jedno, sasvim drugačije poimanje Boga, te prodor alternativnih metoda komuniciranja sa Višim umom, a samim tim i alternativnih metoda lečenja. Nove ideje i metodi otkrivaće se sa velikim žarom, i to u mističnim i okultnim naukama, ezoteriji, astrologiji i drugim učenjima o ljudskoj psihi, a ne odbacujuci ni tradicionalno-modernu medicinu i ostale egzaktne nauke. Dakle, na dubljim nivoima ljudske podsvesti.

Šta nam Pluton u Jarcu poručuje?
Jarac predstavlja naš vrhunac. Bez obzira da li je to mesto vodje plemena, dekana Univerziteta, istaknutog duhovnjaka ili odgovornog i osećajnog oca, Jarac i sektor njegove vladavine, naša 10. kuća, podstiče razvijanje onog najboljeg u nama. Napornim i poštenim radom, razume se. U znaku Jarca oličen je naš najviši materijani i duhovni potencijal, naša ambicija, pretočena u formu realnog sveta. U realnom svetu, znak Jarca najčešće predstavlja naš materijalni i, eventualno, porodični vrhunac (ako uzmemo u obzir da se znak Jarca i znak Raka ogledaju jedan u drugom). Zapravo, Saturn nas neprestano poziva da u ovom životu damo sve od sebe kako bismo doprineli čovečanstvu, ali nas u isto vreme podseća da smo smrtni, da su nam dometi mali ukoliko ne prevazidjemo prolazno, jer tamo gde je naš vrhunac nalazi se i naš kraj. Jednom rečju, Saturn nam poručuje da budemo dobri i da se držimo srednjeg puta, odnosno da ne padamo preduboko i ne letimo previsoko, već da se držimo zemlje, jer je naša svrha u ovom životu da odživimo najbolje što umemo.

Dakle, Jarac je simbol svega materijalnog, korisnog, praktičnog, pa tako i novca, karijere, pa i svih aparata moći, bila to crkva, država, intelektualni ili umetnički lobi ili neka druga institucija, organizacija ili grupa. Plutonu u znaku Jarca sve ovo postaje od vrhunskog značaja. Medjutim, Pluton će sve ovo uništiti do temelja i uspostaviti ga na sasvim drugačiji način. Naime, ako znamo da Pluton predstavlja izuzetno jaku energiju i to onu bazalnu, fundamentalnu, generičku silu koja se nalazi u svakome od nas i koja nas, zapravo, pokreće, onaj deo nas bez kojeg, makar iskoristili moć svih ostalih planeta, naše Sunce ne bi moglo sasvim da pronadje sebe, možemo očekivati da će svako od nas srušiti mit da neko drugi upravlja našim životima i pronaći sopstveni put ka postizanju ličnog vrhunca, i to uz pomoć individualnog načina stapanja sa Univerzalnim umom (dakle, uz pomoć afirmacija, meditacija, joge, tantre itd.). Prema tome, svi moćni društveni aparati će biti zbrisani sa lica našeg kolektivnog nesvesnog i zemlje, jer ćemo shvatiti da se moć nalazi u nama samima. Sve što smo naučili dok je Pluton boravio u znaku Strelca i Uran u znaku Riba, a uz pomoć Neptuna koji u ovom sazveždju trenutno obitava, sada ćemo uspešno primeniti u našim životima. U kojem delu života... zavisi od toga kojom kućom nam Pluton tranzitira.

Iskoristite moć Plutona i ne plašite se ekscentričnosti Urana u Ovnu. Uran je tu, samo da bi nam poručio da shvatanje moći mora biti redefinisano, a aparati moći reorganizovani, a sve zarad dobrobiti čovečanstva. Najzad, tu je i Neptun u Ribama da vam pruži podršku na svakom vašem koraku i da vas podseti da se dobro dobrim vraća.